Now or never

Uit B&G Wiki
Versie door Digimon (overleg | bijdragen) op 1 mei 2011 om 11:34
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Periode1993-1998
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
Genreshowprogramma,
amusement
Decennia1990-1999
Lengte60'00"
MediumTelevisie


Beschrijving

Grensverleggend programma waarin opscheppers, durfals, brokkenpiloten, angsthazen en zenuwpezen de hoofdrol spelen. Deelnemers aangemeld door vrienden of bekenden worden 'overvallen' door Rolf Wouters die hen vraagt de uitdaging aan te gaan. Het is dan ook letterlijk nu of nooit. De opdrachten hebben steevast te maken met de persoonlijke voorkeur of weerzin van de kandidaten en variëren van fysieke prestaties tot het overwinnen van angsten en obsessies.

Het programma vindt deels plaats op locatie en deels in de studio. Voor de opnames op locatie is er een speciaal Now or never buitenhuis waar Rolf vertoeft met zijn butler Meneer John. Daarnaast heeft Rolf diverse luxe auto's tot zijn beschikking waaronder de Now or never mobiel, waarmee hij vanuit zijn villa op pad gaat om kandidaten te verrassen.

In het najaar van 1996 krijgt Rolf hulp van zijn collega Superhost. Deze charmante alleskunner, gekleed in smetteloss wit, daagt kandidaten uit het tegen hem op te nemen op alle mogelijke terreinen.

Makers

Presentatie Rolf Wouters

RTL

Veronica (HMG)