Wouter Nicolaas

Uit B&G Wiki
Versie door User00 (overleg | bijdragen) op 16 aug 2014 om 20:19
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
PersoonPlaceholder.png

NaamWouter Nicolaas
Geboren, 3 juni 1969
FunctiesActeur, presentator
Bekend vanWestenwind, Blind vertrouwen
Periode actief1997 - ?

Wouter Nicolaas in de media
Oeuvre van Wouter Nicolaas

Nadat Wouter Nicolaas zijn havo diploma heeft behaald besluit hij te gaan reizen. Nadat hij paar maanden in Frankrijk verblijft gaat hij naar de Verenigde Staten om via Mexico in Panama terecht te komen. Na een jaar keert hij terug naar Nedeland en besluit hij Journalistiek te gaan studeren. Tijdens zijn reis heeft Wouter veel ellende gezien en via de journalistiek wil hij de wereld verbeteren. Als hij in zijn eerste jaar op het matje wordt geroepen voor een stukje dat hij heeft geschreven besluit hij weg te gaan. De manier van journalistiek bedrijven die hij daar geleerd krijgt staat hem niet aan.

Hij gaat weer op reis en als hij wederom naar Nederland terugkeert gaat hij op de afdeling logistiek van een chocoladefabriek werken. Dit houdt hij iets langer dan een jaar vol. Daarna gaat hij werken als videoman en komt hij als geluidstechnicus bij RTL terecht.

Zijn eerste televisieoptreden is als presentator van programma's bij Fox Kids. Daar presenteert hij maar een korte tijd omdat hij wordt gevraagd om de rol van Marco de Graaf te gaan spelen in Westenwind. Naast zijn rol in deze serie presenteert hij in 2001 het SBS6 programma Blind vertrouwen.