De André van Duin show

Uit B&G Wiki
Periode1995-1998
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
GenreShowprogramma
Decennia1990-1999
MediumTelevisie


André van Duin Show 1997 1.jpg André van Duin Show 1996 1.jpg

Beschrijving

In De André van Duin show speelt André van Duin diverse typetjes en ontvangt hij bekende en onbekende gasten. Van deze show worden eenenvijftig afleveringen gemaakt. Vaste onderdelen in het programma zijn door de jaren heen: De Buurtsuper, Animal Crackers, Wijdbeens Report, Thuis Bij (met Gerard van Bezij), Telefoon Telefoon, De ode (aan een bekende Nederlander), Gast aan Tafel, De Platensuper (buurtbrothers), Animal Tricks, Proef mee met HG, Taxi, Koos Grandioos, Chindogu, Funny Tricks, Buurttoilet en Luister en Huiver.

In het onderdeel Thuis Bij gaat Gerard van Bezij thuis langs bij bekende Nederlanders zoals Mireille Bekooij, Joop Braakhekke, Hans van der Togt, Sugar Lee Hooper, Ursul de Geer, Viola Holt, Loretta Schrijver en André Rieu.

In het onderdeel Wijdbeens Report gaat meneer Wijdbeens langs bij evenementen, zoals het Preuvenemint, en op bijzondere plekken, zoals in Volendam. Later gaat ook Wijdbeens langs bij bekende Nederlanders.

Het programma heeft veel weg van de twee voorafgaande RTL-programma's van Van Duin, Bij Van Duin en De Van Duin show. Het programma wordt opgevolgd door Van Duin en Grandioos.

Makers

Presentatie André van Duin

Regie Guus Verstraete jr.

Producent Joop van den Ende

RTL4