Van Duin op z'n best (2010-2011)

Uit B&G Wiki
Versie door SjorsAbeling (overleg | bijdragen) op 1 nov 2011 om 13:37 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 2010-2011 | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?ChapterID=1164&searchText=Van%20Duin%20op%20z'n%20best ...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Periode2010-2011
Beschikbaar in archiefBeeld en geluid
GenreComedy,
Drama
Decennia2010-2019
Lengte50'00"
MediumTelevisie

Titel Jan Wijdbeens


Beschrijving

In Van Duin op z'n best gaat reporter Jan Wijdbeens langs bij bekende Nederlanders om samen met hen te kijken naar hun favoriete scène van André van Duin. Naast de favoriete scène van de bekende Nederlanders worden ook scènes uitgezonden die de kijkers hebben uitgekozen. Een enkele keer wordt de presentatie overgenomen door meneer en mevrouw de Bok. Zo doet mevrouw de Bok onder andere mee met de MAX Geheugentrainer en belandt het stel samen in het RTL4-programma Bonje met de buren.

Aan het eind van het programma geeft Jan Wijdbeens de gast een André van Duin Pretpakket, met daarin onder andere een pizza uit het Het Pizzalied, een paard in de gang uit het gelijknamige lied en een Fluitketel, waarbij gedacht moet worden aan de Flip Fluitketelshow.

Makers

Meneer Wijdbeens André van Duin

Meneer de Bok André van Duin

Mevrouw de Bok Corrie van Gorp

Bekende Nederlanders

Bert van Leeuwen, Ron Brandsteder, Annie Schilder en Jan Keizer, Ivo Niehe, Jan Slagter, Ad Visser, Jan Smit, Henny Huisman, Joop Braakhekke, Ernst Daniël Smid, Wilma Nanninga, Frans Bauer, Loretta Schrijver, Lee Towers, Prem Radhakishun, Eric van Tijn, Cor Bakker, Paul de Leeuw, Margreet Dolman, Natasja Froger en John Williams.

TROS Endré v.o.f. MasMedia